Міжнародний день інвалідів

Дата: 06.12.2016 01:37
Кількість переглядів: 1267


Фото без опису

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями.

Цей день – це справедлива шана з боку суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з особливими потребами, особливо дітьми, які потребують захисту та підтримки.

Напередодні цього дня на базі опорного освітнього закладу «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія» смт Голоби" відбувся тематичний захід для учнів Голобського будинку-інтернату, дітей з особливими потребами ГО «Диво», учнів навчального комплексу.

На захід завітали селищний голова Сергій Гарбарук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович, благочинний Голобського благочинного округу, ієромонах Ніфонт, директор Голобського будинку-інтернату Микола Пруд, голова ГО «Добродія в дії» Володимир Кравчук, голова ГО «Спілка батьків дітей-інвалідів та дітей з особливими потребами «Диво» Наталія Борисюк.    

Присутні переглянули цікаву виставу, представлену  громадською організацією «Янголята». Зі словами щирих зичень до дітей звернулися начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Давидович, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, ієромонах Ніфонт. 

Перед початком заходу була організована першість серед старшокласників  з боччі.

Під час зустрічі про проблеми майже не згадували –панувала святкова атмосфера, радість від того, що випала нагода поспілкуватися.

На завершення усіх дітей з особливими потребами запросили до святкового столу (За матеріалами відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації).  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь