З Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2016 09:18
Кількість переглядів: 1143


Фото без опису18 листопада Будинок культури села Бруховичі зібрав глядачів з доброї нагоди – Дня працівників сільського господарства, який відзначатиметься в Україні в неділю.

«Це свято стосується кожного з нас,- зазначив у вітальному виступі Голобський селищний голова Сергій Гарбарук,- адже, незважаючи на обрану професію, усі тут присутні у певну пору стають городниками, тваринниками або садівниками.» «І, як приносять задоволення щедрі осінні врожаї, нехай приносить Вам добробут і втіху сама праця задля них,» - додав Сергій Володимирович. Спогадами про роки розквіту господарств нашого краю поділився заслужений працівник цієї галузі Валентин Приступа.

Щирі зичення та свій талант подарували глядачам учасниці аматорського колективу «Веселка» (керівник – Валентина Калінчук, акомпаніатор – Микола Щесюк). Задушевні слова лунали з вуст ведучого заходу Володимира Ткачука. Гарного настрою додали українські пісні у виконанні дитячої вокальної групи місцевої школи (керівник - Леся Яковлєва). А німа сценка «На зупинці» у виконанні Тетяни Осіпчук та Ольги Войтюк викликала щирий сміх та овації глядачів. Сподіваємось, що гарний настрій, подарований працівниками культури та аматорами сцени села Бруховичі, надовго залишиться в душах селян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь