«Розвиток громадської активності в об'єднаних громадах Волині»

Дата: 27.02.2017 09:39
Кількість переглядів: 1098

Фото без описуФото без опису22 лютого 2017 року відбувся перший тренінг в межах проекту «Розвиток громадської активності у об'єднаних громадах Волині». Захід пройшов у ООЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Голоби".

Даний захвід - перший із запланованих шести тренінгів вищевказаного проекту. Наступні тематики тренінгів: проектний  менеджмент, фандрейзинг, створення та діяльність органів самоорганізації населення, створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та навчання з адвокасі. Варто зауважити, що крім Голобської ОТГ в проекті також беруть участь ще 4 громади: Велицька, Зимнівська, Устилузька та Княгининівська об'єднані громади.

Програма тренінгу включала ряд блоків з питань створення та діяльності громадських організацій як інститутів громадянського суспільства, за допомогою яких можна вирішувати ряд важливих проблем громади. Більшість учасників у своїх анкетах вказали, що найбільше у контексті створення та діяльності громадських організацій їх цікавить освітній та культурний напрямок. Голобчани прагнуть розвитку та впровадження інновацій у сфері неформальної освіти та організації культурного дозвілля для дітей та молоді. Як мінімум три особи вже сьогодні реально замислюються над створенням громадських організацій у смт Голоби. Тренери та експерти проекту надаватимуть допомогу у створенні та функціонуванні таких організацій.

Варто нагадати, що у межах проекту діє Центр підтримки громадської активності в об'єднаних громадах, у якому на постійній основі надаватимуться консультації зацікавленим особам та допомога в створенні та розвитку інститутів громадянського суспільства та в інших аспектах розвитку об'єднаних громад. Адреса Центру: м. Луцьк, вул. Глушець, 49, офіс 449. Телефон: (0332) 78-59-65. Також можна задавати свої питання в онлайн режимі на сторінці Центру у мережі Facebook: «Центр підтримки громадської активності в об'єднаних громадах – Волинь».

"Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ОМГО "Волинський Інститут Права" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь