ВИСТУП АНСАМБЛЮ "КОЛОС"

Дата: 06.02.2017 10:20
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису


ВИСТУП АНСАМБЛЮ «КОЛОС»

4 лютого жителі найвіддаленіших сіл нашої громади, гості з Велицької, Повурської  ОТГ із захопленням спостерігали за виступом заслуженого народного ансамблю пісні і танцю з смт Торчина  «Колос». Ніжні мелодії, іскрометний танок, все те, що збагачує людську душу, дарує натхнення, подарував глядачам колектив під керівництвом народного артиста України Олександра Огородніка.

За словами селищного голови Сергія Гарбарука, півторагодинний концерт пройшов на одному диханні, викликавши хвилі емоцій, а сцена Голобського будинку мистецтв достойно пройшла випробування професіоналів. Начальник відділу культури Ковельської РДА Тетяна Матяшук подякувала колективу, що став гордістю мистецької України, та вручила квіти його художньому керівнику.

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак поділився враженнями від творчої атмосфери концерту та зауважив, що такі заходи проходять завдяки злагодженим діям районної влади, органів місцевого самоврядування та, головне, завдяки самопожертві захисників  цілісності України. Провівши паралель між дійством, яке відбувалося на сцені, та подіями в нашій країні, Віктор Теодосійович побажав, щоб і в реальному житті все завершувалося поверненням захисників додому та весільним обрядом.

Скориставшись нагодою Голобська селищна рада організувала збір коштів пораненим військовослужбовцям, які знаходяться в Луцькому військовому шпиталі. Під час заходу було зібрано 2720 гривень.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь