МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ

Дата: 04.12.2017 10:45
Кількість переглядів: 1286

   Щорічно 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів.

День, який нагадує людству про гуманність, милосердя, про обовязок суспільства перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки.

1 грудня у Будинку мистецтв відбувся захід, присвячений Міжнародному дню інвалідів.

Фото без описуНе говори про доброту,

Коли ти нею сам не сяєш,

Коли у радощах витаєш,

Забувши про чужу біду,

Бо доброта не тільки те,

Що обіймає тепле слово.

   Такими словами розпочалась урочиста програма заходу. З вітальним словом виступила заступник селищного голови Наталія Борисюк, яка зауважила, що дуже важливо у потрібний момент сказати собі ключові слова: “Так, я можу.” "Такі слова знайшов Андрій Слюсарчук з Вічицька, який повернувся із зони проведення АТО з підірваним здоров'ям, проте зараз вишиває ікони. Напевно, знайшов такі слова і голобчанин Любомир Сіньчук, який віднайшов себе у створенні проектів. Яскравим прикладом його роботи є вишиванка перед Голобською школою. Жителька с. Майдан Софія Шевчук, наша випускниця, медалістка, незважаючи на складність ситуації стаціонарно навчається в СНУ на історичному факультеті. Житель с. Погіньки Олександр Барбарук є багаторазовим переможцем спортивних змагань обласного, всеукраїнського рівня з бочі,"- сказала Наталія Іванівна.

В концертній програмі взяли участь вихованці Голобського будинку-інтернату та учасники дитячої театральної студії "Буття". На заході також були присутні начальник управління соціального захисту населення Ковельської РДА Олена Давидович, заступник начальника управління соціального захисту населення Ковельської РДА Світлана Ювченко, депутат Ковельської районної ради Аркадій Степанюк, директор Голобського будинку-інтернату Микола Пруд, настоятель Свято-Георгіївського храму о. Ніфонт та настоятель Петро-Павлівського храму о. Андрій.

Після заходу охочі пограли в бочу та поспілкувалися за чаєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь