Громадські слухання «Детальний план території розміщення і будівництва об’єктів енергетичної інфраструктури по вул. Ткача в смт Голоби, Ковельського району»

Дата: 17.02.2017 11:17
Кількість переглядів: 735

Громадські слухання «Детальний план території розміщення і будівництва об’єктів енергетичної інфраструктури по вул. Ткача в смт Голоби, Ковельського району»

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування

пропозицій громадськості у містобудівній документації

«Детальний план території розміщення і будівництва об’єктів енергетичної інфраструктури по вул. Ткача в смт Голоби, Ковельського району»

 

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд «Детального плану території розміщення і будівництва об’єктів енергетичної інфраструктури по вул. Ткача в смт Голоби, Ковельського району, Волинської області».

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: Голобська селищна рада

Розробник містобудівної документації: Приватне підприємство «Ковелькомунпроект».

Підстава для розроблення: рішення Голобської селищної ради від 16.06.2016 року № 10/19 «Про дозвіл на виготовлення детального плану території».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – секретар Голобської селищної ради Біліч Ангеліна Петрівна, спеціаліст-землевпорядник Вегера Алла Василівна.

 

Основні техніко-економічні показники проекту:

Проектом передбачається розмістити будівлі та споруди для обслуговування та експлуатації енергетичного поля об’єкту альтернативної енергетики – станції з використанням енергії сонця на земельній ділянці площею 0,40 га. Загальна площа забудови – 77,4 м2. (1,9 %). Максимальна висота - 3,0 м.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів

Графічні матеріали:

  • Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту (району)
  • Проектний план.

Текстові матеріали:

  • Пояснювальна записка

З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Голобської селищної ради www.golobska.gromada.org.ua.

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника секретарю Голобської селищної ради за адресою: смт.Голоби, вул. Ковельська,1 з 23.08.2016 року по 23.09.2016 року.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з розгляду та обговорення детального плану території розміщення і будівництва об’єктів енергетичної інфраструктури по вул.Ткача у смт.Голоби відбудуться 23 вересня 2016 року о 14 -00 годині в сесійному залі Голобської селищної ради за адресою : смт.Голоби ,вул.Ковельська,1 (2-й поверх).

 

Виконавчий комітет Голобської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь