Шана та слава Героям

Дата: 17.10.2016 12:18
Кількість переглядів: 1084


14 жовтня, у день, який об'єднав воістину великі свята - 74-у річницю створення Української повстанської армії (УПА), День Українського козацтва, День захисника України, ми згадуємо та вшановуємо всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.

У ситуації, коли не можна розрадити рідних, у повній тиші лягають квіти на могили загиблих, а до неба лине щира молитва про Царство Небесне воїнів, які відійшли у Вічність… Троє наших земляків-учасників АТО ніколи не повернуться додому. 

Фото без опису Фото без опису
Це Станіслав Максимчук з Голоб, Павло Редькович з села Майдан та Олег Вишневський з Великого Порська, якому цього дня відкрито пам’ятну дошку на фасаді школи в рідному селі. 
 Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Вшанувати світлу пам’ять земляка прийшли рідні загиблого, однокласники, побратими, представники влади, односельчани, педагогічний колектив та учні школи.
На мітингу були присутні мама Олега Миколайовича — Людмила Іванівна, сестра Ольга,  дружина з донькою і сином.
Фото без опису «Сьогодні школа віддає шану своєму випускнику – сину, батькові, чоловікові, справжньому патріоту нашої держави. Вічна пам’ять Герою…», – промовила класний керівник Олега Лариса Власюк.

Слова вдячності, поваги і водночас невичерпної скорботи лунали в адресу захисника України від голови райдержадміністрації Віктора Козака, Голобського селищного голови Сергія Гарбарука. 

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Своїми спогадами про загиблого Героя ділились його вчителі, рідні та близькі. І не висихали материнські сльози смутку та печалі.

Вічна пам’ять та слава Героям!

 
 
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь