Громада отримала автобус

Дата: 07.12.2016 13:03
Кількість переглядів: 1062


 

6 грудня 2016 року шкільні автобусіи класу А-5 отримали Камінь-Каширський, Турійський та Шацький райони. Ще один транспортний засіб придбано для потреб Голобської ОТГ, де й відбулася урочиста церемонія вручення.

До Голоб насамперед привітати школярів прибули голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, його заступник Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, а також голови райдержадміністрацій, райрад та депутати обласної ради.

 

Фото без опису

Як і годиться, першими до слова запросили дітвору. Дитячий вокальний гурт «Гомінвиконав пісню про мрію. Захід продовжили короткі промови посадовців, від яких залежить здійснення дитячих мрій.

– Сьогодні у нас дійсно радісна подія, – поділився враженням голова Голобської ОТГ Сергій Гарбарук. – Ми отримали третій шкільний автобус для громади. Діставатися до філій та опорної школи буде значно легше, Тепер дітям можна буде й поспати трохи довше, й додому дістатися раніше.

– Приємно, що говоримо про успіхи, – підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Опорна школа, автобуси, місцевий Будинок культури з кіноконцертною залою, дитячий садок – все для молоді та дітей. Такі прогресивні населені пункти – результат реальної роботи.

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак та голова Ковельської районної ради Андрій Броїло привітали жителів громади з довгоочікуваною подією - поповненням автобусного парку, Днем Збройних Сил України та прийдешнім Днем місцевого самоврядування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь