Свято для дорослих та малечі

Дата: 19.12.2016 14:04
Кількість переглядів: 1381


Новорічні віншування, пісні про Миколая Чудотворця та гучні колядки лунали сьогодні на площі перед Ковельським районним будинком культури у селищі Голоби.

Фото без опису 

За доброю традицією у День святого Миколая тут розпочинають естафету Різдвяно-Новорічних свят у закладах об’єднаної громади та району. Дорослих і малечу привітали селищний голова Сергій Гарбарук, голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло. Представники влади побажали присутнім та всій Україні миру, Божого благословення, заслужених щедрот та гараздів.

Глядачів вітали казкові герої на чолі з Дідом Морозом та Снігуронькою, дитячий гурт «Гомін», хор ветеранів війни та праці «Червона калина». Дзвінко лунали піснеспіви церковного хору Свято-Георгіївського храму на чолі з благочинним Голобського округу отцем Ніфонтом. А прихожани Петро-Павлівської церкви та їх настоятель отець Андрій завітали на захід зі святим Микалаєм Мирлікійським…

Ще довго дітвора водила хороводи навколо святково прикрашеної ялинки та отримувала подарунки за відгадані загадки Дідуся Мороза. Тож нехай ця казкова атмосфера панує в наших душах та оселях упродовж усіх прийдешніх свят.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь