Виїзний прийом громадян

Дата: 23.12.2017 14:07
Кількість переглядів: 976

  13 грудня 2017 р. відбувся виїзний прийом громадян – жителів сіл Вівчицьк, Погіньки, Калиновник, Нужель та Бруховичі.

Фото без опису

  Участь у виїзному прийомі громадян взяли селищний голова С.В. Гарбарук, секретар ради А.П. Біліч, спеціаліст-землевпорядник А.В. Вегера та спеціаліст гуманітарного відділу О.М. Бенесько.

  Під час прийому до очільників громади звернулося 48 мешканців, яких турбували питання різного характеру, зокрема: приватизації земельної ділянки, надання матеріальної допомоги соціально незахищеним верствам населення, надання субсидій та нарахування пенсій, ремонту доріг та благоустрою у населених пунктах громади. Також були надані роз’яснення щодо порядку оформлення спадщини.

  Більшість питань вирішувались безпосередньо на місці, а в необхідних випадках заявникам були надані роз’яснення щодо порядку їх розв’язання у відповідності з чинним законодавством.

  З метою врахування громадських інтересів 15 грудня 2017 року в приміщенні Голобської селищної ради відбулось громадське обговорення проекту селищного бюджету та Програми соціального та економічного розвитку Голобської селищної ради на 2018 рік. Зустріч пройшла у формі жвавої дискусії. Активні громадяни висловили своє бачення подальшого інфраструктурного та соціального розвитку громади, внесли пропозиціії та визначили пріоритетні напрямки розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь