Громадські слухання "Детальний план території для визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки для подальшої реконструкції об'єкта будівництва по вул.Шевченка в смт Голоби."

Дата: 24.02.2017 14:21
Кількість переглядів: 699

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

«Детальний план території для визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки для подальшої реконструкції об’єкта будівництва по вул. Шевченка у смт Голоби Ковельського району Волинської області»

       

        З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд детального плану території для визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки для подальшої реконструкції об’єкта будівництва на земельній ділянці площею 0,3092 га. Земельна ділянка розташована по вул. Шевченка в смт Голоби в межах земель Голобської селищної ради Ковельського району Волинської області.

      Детальний план розроблено з метою визначення планувальної організації і розвитку території та визначення параметрів забудови земельної ділянки.
            Замовник містобудівної документації: Голобська селищна рада.
            Розробник містобудівної документації: ПП «Ковелькомунпроект» м.Ковель.
            Підстава для  розроблення: рішення Голобської селищної ради № 20/9 від 09.12.2016 року.

Відповідальні за організацію розгляд пропозицій: виконавчий комітет Голобської селищної ради.

Основні техніко-економічні показники проекту: загальна площа земельної ділянки – 0,3092 га; площа забудови земельної ділянки – 364,30 кв.м, площа озеленення території – 2117,7 кв.м, площа мощення – 610,0 кв.м.

Проект складається  з текстових та графічних матеріалів.

Графічні матеріали:

  • схема розташування об’єкта проектування;
  • план існуючого використання;
  • проектний план;

Текстові матеріали:

  • пояснювальна записка

З детальним планом території можна ознайомитись у Голобській селищній раді, за адресою: Ковельський район, смт.Голоби, вул.Ковельська,1 з 8:00 до 17:00, (тел.(03352) 92-342) протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення в засобах масової інформації.

            Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, державних будівельних норм, стандартів та правил.

            Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду. Подані пропозиції розглядаються у місячний термін з дня повідомлення про початок процедури розгляду         

        Громадські слухання з розгляду  та обговорення  детального  плану  території  для визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки для подальшої реконструкції об’єкта будівництва по вул. Шевченка у смт Голоби Ковельського району Волинської області відбудуться 24 березня 2017 року  о  10:00 годині  в сесійному залі  Голобської  селищної ради за адресою: смт.Голоби, вул.Ковельська,1  (2-й поверх).    

         Виконавчий  комітет  Голобської  селищної  ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь