Пошук

Фестиваль сім'ї

Дата: 10.08.2016 15:11
Кількість переглядів: 1161

Вихованці та наставники наметового православного табору «Цитадель» вітають один одного побажанням: «Радуйтесь!». Справді, не може не тішити те, що четвертий рік поспіль проходить організований благочинним Голобського округу УПЦ ієромонахом Ніфонтом відпочинково-виховний молодіжний захід.

Цьогоріч на базі табору в урочищі Мошок поблизу села Кухарі, яке відноситься до Велицької об’єднаної громади, відбувся одноденний фестиваль сім'ї. Для цього було з Києва було запрошено Адріана Буковинського, провідного українського фахівця з питань сім'ї, сімейних стосунків, кандидата філософських наук, який проводить постійні наукові дослідження про стосунки, сім'ю та складові сімейного щастя.

Завершився фестиваль виступом ансамблю Валерія Вороб'я «Награш-бенд». Луцький музикант і радіоведучий Юрій Кльоц серед вихованців табору й учасників фестивалю провів розіграш цінних призів від благодійного фонду «Патріоти Волині», який представляла Наталія Маленицька. Усі присутні щиро раділи за власників головного призу – путівки на двох в Буковель – Мирончуків Юрія та Людмилу, пару з сімнадцятирічним сімейним стажем з Великого Порська.

 На заході були присутні голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак і голова Велицької сільської ради Віктор Ковальчук. Із солодким подарунком завітав на свято Голобський селищний голова Сергій Гарбарук із сім'єю. Представники влади та органів самоврядування привітали присутніх із неординарною масштабною подією, відмітили важливість таких заходів для суспільства, побажали миру громадам та нашій державі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь