ВІДКРИТТЯ СУЧАСНОГО СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА

Дата: 11.09.2017 15:47
Кількість переглядів: 5347

    В неділю, 10 вересня, в Голобській ОТГ відбулась визначна подія - офіційне відкриття універсального  ігрового спортивного майданчика з синтетичним покриттям.

З нагоди такого спортивного дійства на стадіоні "Дружба" зібралось багато жителів громади, учнівської та юнацької спільноти і, звісно, чимало гостей.

Фото без опису

   Урочистий захід розпочався з Гімну України та підняття державного прапору. Право підняти синьо-жовний стяг у височінь неба було надано Діані Якобчук, призерці  Всеукраїнської  дитячо - юнацької спортивно - патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") та Олександру Віхоть, судді ІІ категорії Чемпіонату України з футболу. 

   Першим до вітального слова був запрошений керівник територіальної громади Сергій Гарбарук. Сергій Володимирович говорив, що за час свого існування  об’єднана територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян, прагне залучати  дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь – майбутнє нації. Голова громади дякував очільнику райдержадміністрації за сприяння у реалізації цього інвестиційного проекту на всіх його етапах. Надаючи слово гостям свята, із вуст ведучих прозвучала фраза, що Віктора Козака, голову райдержадміністрації голобчани уже давно не сприймають, як гостя, а вважають його Почесним жителем громади. Вітаючи усіх із вагомою подією в спортивному житті Ковельщини, Віктор Теодосійович розповів, як спільними зусиллями вдалось зреалізувати за кошти Державного фонду регіонального розвитку інвестиційний проект під назвою "Реконструкція стадіону "Дружба" смт Голоби"  і створити перший на Ковельщині ігровий спортивний майданчик європейського типу.   Віктор Козак висловив надію, що відтепер, школярі та молодь   у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюватимуть своє здоров'я і цей сучасний спортивний об'єкт виростить не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона. Про спортивні досягнення Ковельщини, стрімкий розвиток фізкультури та спорту, а також вітання від голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з особливою спортивною подією, озвучив начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин.  Завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Ігор Ювченко привітав усіх спортсменів та гостей з Днем фізичної культури та спорту і  оголосив, що сьогодні на новому спортивному майданчику відбудеться  міжрайонний  турнір з міні-футболу серед юнаків "Кубок голови райдержадміністрації", командам учасникам побажав достойної та цікавої гри, гідної перемоги.

    Святково - емоційного та піднесеного  насторою усім учасникам свята додала його мистецька частина у виконанні вихованців дошкільного навчального закладу селища Голоби, соліста та футболіста із села Великий Порськ Владислава Біліча та вокального гурту "Гомін". Опісля завершення церемонії відкриття  та офіційного перерізання жовто - блакитної стрічки на поле вийшли спортивні юнацькі команди із Любитівської та Дрозднівської сільських рад, Голобської та Велицької об'єднаних територіальних громад, аби позмагатись за "Кубок голови райдержадміністрації". За результатами  напружених ігор, цікавих футбольних баталій перемогу отримала команда із Любитова, друге місце посіла юнаціка команда Голобської ОТГ.( за матеріалами сайту Ковельської РДА)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фотозвіт з процесу будівництва майданчика

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь