Пошук

Обласний семінар директорів освітніх закладів

Дата: 03.04.2018 14:17
Кількість переглядів: 1305

   30 березня 2018 року на базі опорного освітнього закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» смт Голоби» відбувся обласний семінар директорів опорних закладів Волині "Створення сучасного освітнього середовища - шлях до Нової української школи".

    У рамках заходу відбулася презентація досвіду роботи педагогічного колективу ООЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Голоби» у згаданому напрямку.
Семінар відкрила методист з питань загальної середньої освіти управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Ольга Богданович.

З вітальним словом виступив селищний голова Сергій Гарбарук:


Гордий тим, що маю право називати вас колегами, адже досвід, отриманий під час роботи у даному закладі освіти дозволяє зрозуміти проблеми всіх учасників освітнього процесу”


Сергій Володимирович зауважив, що в цілому за минулий рік видатки на галузь освіти склали 16 064 тис.грн, з них — 4 168 тис.грн з місцевого бюджету.

Про Нову українську школу у контексті розвитку громади доповідала начальник Гуманітарного відділу виконавчого комітету селищної ради Ірина Руднік:


" Якісна школа, в якій однаково ставляться до кожної дитини, в якій працюють творчі педагоги, яка обладнана якісним інструментом, в якій створено комфортні умови перебування учасників освітнього процесу- такою я бачу Нову українську школу в Голобській громаді”


    Директор місцевого опорного освітнього закладу Наталія Хом’як представила учасникам семінару інформацію щодо управлінського аспекту створення сучасного освітнього середовища в галузі освіти.

   

    Опісля роботу організували у формі презентацій. Вчителі тутешнього закладу освіти репрезентували як теорію, так і практику реалізації концепції у різній формі – практичних занять, дискусійних клубів, дослідницьких лабораторій, майстер-класів, літературно-мистецьких композицій тощо.

За матеріалами сайту Ковельської РДА.

Фото: сторінка ООЗ «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Голоби» в мережі Facebook.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь