ЗУСТРІЧ З НАСЕЛЕННЯМ

Дата: 09.08.2018 16:18
Кількість переглядів: 752

     Основним завданням сьогодення для місцевого керівництва громади є турбота про мешканців сіл, які ввійшли до її складу. Саме з такою метою 7 серпня в селі Битень відбулась зустріч місцевих жителів з селищним головою Сергієм Гарбаруком та працівниками селищної ради. Фото без опису

 

   В приміщенні клубу с. Битень зібралося близько сорока громадян, аби озвучити  важливі питання: функціонування закладів освіти на території старостинського округу, довезення дітей до закладів освіти,  незадовільний стан доріг, проблеми з телекомунікаційними опорами, функціонування ФАПу в даному населеному пункті, зміни в програмі  житлових субсидій та монетизація зекономлених коштів.

   Відповіді на запитання жителів разом з головою громади давали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія  Борисюк, в.о. старости Радошинського старостинського округу Дмитро Ковган, керівник гуманітарного відділу виконавчого комітету Голобської селищної ради Ірина Руднік та адміністратор ЦНАПу Ірина Володькіна. На всі запитання були надані кваліфіковані та зрозумілі  відповіді.

   Місцеві жителі залишилися задоволені зустріччю, адже після неї були окреслені плани розвитку та благоустрою села Битень. 

"Якщо влада та місцеві жителі будуть працювати пліч-о-пліч допомагаючи один одному, нам обов'язково вдасться досягти поставлених  цілей!"- такими словами Сергій Володимирович завершив  зустріч з мешканцями села Битень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь