Пошук

В Голобах відкрили пункт видачі дозволів на міжнародні перевезення

Дата: 18.08.2018 19:01
Кількість переглядів: 1338

Сьогодні, 17 серпня 2018 року,  з нагоди офіційного відкриття у селищі Голоби  сучасного Пункту видачі  дозволів для здійснення  перевезень у міжнародному напрямку на

Ковельщину завітали:  голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко, в.о. голови Державної служби України з безпеки на транспорті  В'ячеслав Дідківський, начальник  Управління Укртрансбезпеки у Волинський області  Віталій Конончук, голова Ради  перевізників Волинської та Рівненської областей  Сергій Чалий, представник Ради перевізників Віталій Зосимчук, представники Ради  АсМАП України  Волинсько-Рівненського регіону. Зустрічали поважних гостей  у селищі Голоби – голова райдержадміністрації Віктор Козак, керівник Голобської 
об’єднаної територіальної громади Сергій Гарбарук, працівники ради та місцева громадськість. 

«Відкриття у смт Голоби другого  на Волині Пункту видачі дозволів на міжнародні перевезення автомобільним транспортом відбувається за ініціативи  Державної  служби України з безпеки на транспорті  та за підтримки  обласної, районної, селищної влади  та жителів громади, зокрема.  Місце розташування  Пункту доволі зручне, адже це міжнародна траса М-19. На першому поверсі  адмінприміщення селищної ради,  де  власне і знаходиться сам Пункт видачі дозволів, для зручності клієнтів, наявна банківська установа.

Тут створенні гарні умови для перевізників, позаяк, облаштовані місця для  паркування, наявні пункти харчування, відпочинку, торгівельні заклади. Тож запуск Пункту видачі дозволів дасть можливість забезпечити належну доступність адміністративних послуг по отриманню дозвільних документів на міжнародні перевезення. Він вигідний не лише перевізникам, а й місцевій громаді, адже це дозволить залучити додаткові кошти у бюджет» -  розповів голова районної державної адміністрації  Віктор Козак.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко зауважив, що в Україні є лише два регіони, де працюють по два таких пункти - Київська та Волинська області. В інших – якщо і є то по одному.

 «У всіх країнах видаються дозволи, щоби вантажі могли перевозити в різних країнах Європи. Цим пунктом ми «перекрили» західну частину області, адже всім, хто їхав по міжнародних переходах, треба було брати дозвіл у Ковелі, Львові чи Києві.

Водії тут отримують дозвіл і одразу їдуть на «Ягодин», - проінформував Олександр Ілліч.

Керівник управління «Укртрансбезпеки» в області Віталій Конончук розповів, що це не останній запланований проект створення таких пунктів: «Ми обрали географічно і стратегічно правильне місце - Голоби. Хочу запевнити, що це не остання реалізована ідея. Ми зі збереження тієї штатної чисельності, яка є, відкриваємо додаткові можливості для перевізників».

Відтак, інформація для перевізників - Пункт видачі дозволів на міжнародні перевезення у селищі Голоби працює  з понеділка по  п’ятницю  з 9.00 до 18.00 години.

За матеріалами сайту Ковельської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь