Незалежній Україні - 27 років!

Дата: 23.08.2018 15:58
Кількість переглядів: 1316

    23 серпня в селищі Голоби проходили районі заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України.  Фото без опису

 


   Програма дійств розпочалась на стадіоні “Дружба” фінальним матчем за кубок Ковельського району з футболу серед чоловічих команд. До фінальної стадії дійшли дійсно найсильні і своєю грою це підтвердили. За кубок боролись команди з Дубового та Старих Кошар. Після першого тайму рівної гри рахунок був 1-0, а вже в другому таймі команда з Дубового розгромила суперників та встановила кінцевий рахунок 4-0.Привітати переможців та відзначити учасників Кубка району завітали голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло та гість із Білорусі – заступник голови Кобринського райвиконкому Валентин Трубчик.  

   Об 11:45 на площі перед Будинком мистецтв відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Ведучі церемонії коротким екскурсом перенесли слухачів у роки становлення України як незалежної держави і наголосили, що День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Потому право підняти Державний прапор України надали кращим учням місцевого закладу загальної среедньої освіти - Анні Хом'як та Олександру Долоньку. Звучання Державного гімну України ознаменувало закриття мітингу, а на завершення  Анастасія Карпук-Сугак та Ангеліна Киричук виконали композицію «Україна». Ведучі запросили присутніх на подальші заходи у Будинок мистецтв – урочисте зібрання та святковий концерт.

  В залі Голобського будинку мистецтв на всіх присутніх чекали аматори сцени з усіх куточків Ковельського району з районним урочистим заходом “Україно, цвіти у любові й добрі!”. Дійство розпочалося з привітань від голови Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака, очільника Ковельської районної ради Андрія Броїло, гостя із Білорусі – заступника голови Кобринського райвиконкому Трубчика Валентина та Голобського селищного голови Сергія Гарбарука. У вітальних словах було багато теплих та щирих побажань. Почесними грамотами відзначили чимало жителів Ковельщини за вагомий внесок у розвиток району, віддану працю на українській землі, активну громадянську позицію, захист суверенітету України  та з нагоди 27-ї річниці незалежності. Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув в боях за суверенітет та цілісність України. Завершуючи вітальну частину Сергій Володимирович наголосив, що ми всі є доказом того, що Україна незалежна держава. Своєю відданою працею, щирістю, завзятістю та поведінкою ми це підтверджуємо.

   Концертна програма була дуже насичена яскравими номерами і складалсь з більше як двох десятків номерів. Дякуємо організаторам за високий рівень підготовки та проведення заходу районного рівня.
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь