До уваги роботодавців та найманих працівників!

Дата: 26.09.2018 12:04
Кількість переглядів: 1050

Інспектор праці Голобської ОТГ радить роботодавцям нашої громади не порушувати  законодавства України і не наражати свій бізнес на штрафні санкцій та оформити трудові відносин з найманими працівниками.  

Фото без опису

Повідомляємо, що з жовтня цього року посадові особи Управління розпочали спільно з Пенсійним Фондом, Державною фіскальною службою та Національною поліцією активно працювати над заходами, спрямованими на детінізацію зайнятості.

Звертаємо увагу, що 5 вересня Уряд ухвалив розпорядження «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

Цим рішенням передбачено проведення комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

Водночас йдеться про посилення координації органів державної влади в питаннях проведення роз’яснювальної роботи, здійснення заходів щодо виявлення фактів застосування незадекларованої праці.

Консультації щодо належного оформлення трудових відносин можна отримати в  приміщенні Голобської селищної ради   та  за тел. 92-2-42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь