Пошук

Святкові урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 07.10.2018 23:56
Кількість переглядів: 884

     5 жовтня у Будинку культури с. Новий Мосир прозвучав голос шкільного дзвінка, щоб покликати педагогів Голобської громади на святковий вогник з нагоди Дня працівника освіти.  Ошатна зала вмістила винуватців свята: педагогів-дошкільників, викладачів і тренерів закладів позашкільної освіти і, звичайно, шкільних учителів.


 


   З прийдешнім святом педагогів привітав Голобський селищний голова Сергій Гарбарук. 

Ви - світлі й талановиті люди. Ваша мудрість і знання - запорука успішного виховання наших дітей. Вірю, що добро, яким ви огортаєте серця учнів, повернеться до вас сторицею. Бажаю зберігати оптимізм і надію, мати міцне здоров'я і терпіння, достаток і щастя!

   Сергій Володимирович вручив подяки учителю ООЗ смт Голоби Людмилі Клімук - за сучасний підхід до організації освітнього процесу, викладачам Голобської дитячої музичної школи Тетяні Мартинюк  і Аллі Шиятюк - за високий рівень фахової майстерності, директору ЗОШ І-ІІІ ст. с. Радошин Михайлові Щесюку - за організаторський талант і партнерську підтримку кожного педагога. Колектив ДНЗ смт Голоби отримав подяку за креативність та творчий підхід з метою реалізації завдань дошкільної освіти. Віктор Козак, голова Ковельської райдержадміністрації, вручив подяку управління освіти Волинської обласної державної адміністрації учителю ЗОШ І-ІІ ст. с. Поповичі Людмилі Баглайчук. Віктор Теодосійович, звертаючись до освітян, наголосив:

"Ваша професія – не просто суспільно важлива, вона ще й благородна. На Вас покладено велику відповідальність - не лише наповнити знаннями дитячі голови, а й прищепити високі моральні цінності, віднайти і розвинути особисті якості й таланти кожного учня. Кажуть, що педагог – це покликання - і цього не заперечиш, однак професія вимагає також щоденної копіткої праці над собою. Тож, любі вчителі, низький уклін Вам за направду титанічну працю і за любов до наших дітей".

   Педагогів привітали  в. о. старост Віталій Мартинець, Наталя Гоголюк, Дмитро Ковган. Щирі зичення колегам лунали від керівників закладів.

   Гарний настрій присутнім подарували працівники закладів культури, аматори сцени Голобської громади. Завдяки ведучим Григорію Тарасовському, Вікторії Кучеренко та Федору Вишневському освітяни змогли  відчути себе не лише глядачами, а й активними учасниками заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь