Пошук

День Радошина

Дата: 16.10.2018 09:58
Кількість переглядів: 759

   14 жовтня, у прекрасну пору бабиного літа, жителі Радошина зустрічали гостей з нагоди Дня села.

   Після святкового богослужіння на честь храмового свята - Покрови Пресвятої Богородиці любителі активного відпочинку мали змогу спостерігати за спортивними змаганнями або брати в них участь. Цьогоріч у турнірі з міні-футболу грали аж чотири команди. У той же час для поціновувачів народного мистецтва в приміщенні клубу була організована виставка одягу, вишитого місцевими майстринями. На урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня села Радошин окрім виконувача обов'язків старости Радошинського старостинського округу Дмитра Ковгана завітали голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак, секретар Голобської селищної ради, заступники селищного голови, представник Фонду Степана Івахіва "Патріоти Волині" Павло Самолюк. Згадавши історію свята Покрови, Віктор Теодосійович побажав присутнім, щоб їх, як і нашу землю, захищала Пресвята Богородиця. Павло Миколайович долучився до щирих зичень і зачитав вітальну телеграму від Степана Івахіва.

   Як велить звичай, хвилиною мовчання пом'янули загиблих захисників України та поклали квіти до пам'ятника землякам. А присутнім учасникам антитерористичної операції вручили квіти та пам'ятні медалі Дмитро Ковган та Наталія Борисюк, заступник селищного голови. Наталія Іванівна від імені голови об'єднаної громади Сергія Гарбарука привітала гостей та жителів села з християнським і державними святами. З вітальним словом до глядачів звернувся настоятель місцевого храму протоієрей Іоан Торак.

   Щедрими оплесками вітали глядачі односельчан, котрі отримали подарунки від організаторів заходу. А це були найстарша та наймолодша жительки Радошина, подружня пара, яка найбільше років у шлюбі, багатодітна мама.

   Дмитро Ковган вручив подяку Голобського селищного голови Ніні Бояркіній за активну участь у громадському житті села та зі сцени подякував виконавчому комітету Голобської селищної ради, Ігорю Присаді, Петру Приступі, Сергію Герезу, Івану Смітюху – меценатам, що допомогли організувати свято. Захід продовжила концертна програма у виконанні працівників та аматорів Голобського будинку мистецтв.

   Після завершення концерту артисти та глядачі взяли участь у розіграші святкової лотереї. Тож додому поверталися не лише з гарним настроєм, а й призами: кухонним начинням, посудом, крупами, приправами… а щасливіші – з мішечком зерна, сертифікатом на машину піску чи поросятко…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь