ІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе»

Дата: 01.11.2018 08:06
Кількість переглядів: 968

    30 жовтня на базі ООЗ «НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» смт Голоби» відбувся ІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю.Фото без опису

 

  На урочистостях були присутні Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова громадської організації "Асоціація осіб з інвалідністю""Добродія в дії"" Володимир Кравчук, директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак, заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту "Інваспорт" Василь Шевчук.

 Серед учасників була присутня чемпіонка світу з параканое Марина Мажула, а також сюди завітала волонтерка Корпусу Миру США Шоу Еммі Рей з Каліфорнії. 

 В семи видах спортивної програми змагалися близько 70 учасників з різних районів та міст Волині. Фестиваль  включав у себе наступні види спорту: дартс, кеглі, крокет, баскет, стрільбу з пневматичної гвинтівки, стрільбу з лука.

 Переможці та учасники були нагороджені дипломами, грамотами та патріотичними футболками від відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь