Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2018 08:56
Кількість переглядів: 891

3 грудня у Голобському будинку мистецтв відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю. У фойє закладу була організована виставка робіт дітей та дорослих, що мають особливі потреби.

Фото без опису

Дійство розпочалося виступом театральної студії «Буття». Щоб збулася мрія кожного присутнього в залі глядачі задумали бажання та відпустили кульки із журавликами.

Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді в характері нашого народу. Проте, декого до цього зобов'язує посада. У цей день в залі були присутні голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, настоятель Свято-Георгіївського храму смт Голоби ієромонах Ніфонт, настоятель Петро-Павлівського храму смт Голоби отець Андрій, начальник управління соціального захисту населення Олена Давидович. Голоський селищний голова Сергій Гарбарук у своєму виступі зауважив, що заходи, які були вжиті з боку небайдужих до проблем інвалідів людей, принесли в нашу цивілізацію ноти надії, які раніше ігнорувалися. “У цей день ми приєднуємося до до міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий, сил, і здоровя, засобів і успіху”, - підсумував Сергій Володимирович і привітав присутнього в залі Олександра Барбарука з черговою спортивною перемогою, здобутою в Івано-Франківську.

Глядачі насолоджувалися виступами учнів музичної та загальноосвітньої шкіл смт Голоби, серед яких були й діти з інвалідністю.

Надзвичайні враження справили художні номери у виконанні вихованців Голобського інтернату.

Відкриттям для багатьох присутніх стала розповідь про голобчанина Любомира Сінчука, енергійного від природи хлопця, який не зважаючи на інвалідність вивчив чотири іноземних мови, став успішним ландшафтним дизайнером.
Віктор Теодосійович Козак та Андрій Петрович Броїло висловили думку, що люди з інвалідністю надихають багатьох, в тому числі абсолютно здорових членів нашого суспільства, подарували солодощі та подякували артистам за виступи.

Пам'ятаймо, доброта, милосердя - багатоликі. Потреба в них повсякчас. Навіть тоді, коли немає біди. Навіть там, де гори спокійні і твердь земна не хитається під ногами. Нехай не міліє джерело нашої доброти»,- такими словами завершився захід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь