Вітання селищного голови

Дата: 27.12.2018 15:18
Кількість переглядів: 780

Дорога Голобська громадо!

Фото без опису

Ось і добігає до завершення 2018 рік.

Рік, протягом якого утверджувались процеси децентралізації на теренах наших двадцяти трьох населених пунктів. Рік, у якому зреалізовано багато важливих  та значимих для мешканців сіл та селища Голоби проектів та задумів. Рік планомірного, але водночас нелегкого поступу вперед. Рік нових викликів та пошуку шляхів їх вирішення.

До кожної оселі квапляться святкові дні, сповнені новорічними радощами та різдвяними щедротами, які зігрівають людські душі, вселяючи в нас надію на добро, милосердя та любов.

Напевно, саме в миттєвості народження нового року ми ще раз осягаємо сутність свого призначення на цій землі, відчуваємо тепло родини та оселі. Кожен із нас прожив ці 365 днів по-різному: у радощах і досягненнях, водночас, помилках і, можливо, невдачах.

Хотілося би залишити у році, що минає, неприємний осад від втрачених можливостей та невтілених сподівань. Водночас, важливо зберегти набутий досвід та відчуття єдності, яке згуртувало нас, засвідчило те, що місцева громада є свідомою, милосердною та здатною боротися за краще життя. Маю глибоке переконання в тому, що у новорічну ніч із вуст кожного з нас прозвучить насамперед побажання: «Хай буде мир!». З вірою у серці, з Божим благословенням це, врешті, станеться, і неодмінно прийдуть спокій, благополуччя та щирі посмішки.

Нехай тепло родинного вогнища зігріває наші душі й серця. Нехай у кожну домівку все ж прийдуть святковий настрій, злагода та добрі новини. Бажаю, щоби Різдв’яна зоря запалила всередині кожного із нас вогонь любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії, віри в себе, в процвітання нашої громади, краю, України. Зробімо Новорічно-Різдвяні свята незабутніми: подаруймо найдорожче і найцінніше: увагу і турботу  нашим рідним, друзям, сусідам, односельцям!

Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що відчуєте турботу колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань!

Дай, Боже, нам любові і тепла,

Добра в сім'ї і затишку в оселі,

Щоб щастя світла музика текла

У Різдвяні свята, і  щедрі, і веселі!

Хай здійснює бажання рік Новий,

Родина наша нехай процвітає,

З чудовим святом радості і мрій

Громаду всю сердечно я вітаю!

З Новим 2019 Роком! З Різдвом Христовим!

З найщирішими побажаннями Ваш Сергій Гарбарук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь