Амбулаторія смт Голоби Центру первинної медико-санітарної допомоги отримала автомобіль

Дата: 04.01.2019 16:11
Кількість переглядів: 2236

Нині у зв’язку з реформуванням первинної ланки медицини робляться кроки для підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості.

Фото без опису

В урочистій атмосфері 4 січня 2019 року голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак вручив селищному голові Сергію Гарбаруку ключі від автомобіля для Голобської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги, який буде переданий для користування сімейним лікарям. На зустрічі в Голобах були присутні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови Ковельської РДА Аркадій Степанюк, працівники Голобської районної лікарні на чолі з головним лікарем Геннадієм Давидюком, активні громадяни селища.

Загалом у рамках субпроекту «Вдосконалення допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей» на Ковельський район було виділено  три таких автомобілі. Один із новеньких транспортних засобів марки «PEUGEOT 301» отримали сімейні лікарі Голобської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Це той крок, який буде слугувати реформуванню медицини і  максимальній доступності медичного обслуговування жителями громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь