Амбулаторія смт Голоби Центру первинної медико-санітарної допомоги отримала автомобіль

Дата: 04.01.2019 16:11
Кількість переглядів: 2139

Нині у зв’язку з реформуванням первинної ланки медицини робляться кроки для підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості.

Фото без опису

В урочистій атмосфері 4 січня 2019 року голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак вручив селищному голові Сергію Гарбаруку ключі від автомобіля для Голобської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги, який буде переданий для користування сімейним лікарям. На зустрічі в Голобах були присутні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови Ковельської РДА Аркадій Степанюк, працівники Голобської районної лікарні на чолі з головним лікарем Геннадієм Давидюком, активні громадяни селища.

Загалом у рамках субпроекту «Вдосконалення допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей» на Ковельський район було виділено  три таких автомобілі. Один із новеньких транспортних засобів марки «PEUGEOT 301» отримали сімейні лікарі Голобської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Це той крок, який буде слугувати реформуванню медицини і  максимальній доступності медичного обслуговування жителями громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь