Урочисті події з нагоди Дня Соборності України

Дата: 21.01.2019 17:05
Кількість переглядів: 750

Напередодні знаменного і особливого для нашої держави свята  - Дня Соборності України - у Голобському будинку мистецтв відбулися районні урочисті збори та святковий концерт - творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців району, який цьогоріч вирішили приурочити до цього важливого свята.

На заході були присутні керФото без описуівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, установ та організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, депутати місцевих рад, лідери партійних та громаФото без описудських організацій, громадськість селища та району.
   22 січня – знакова дата у вітчизняному історичному календарі. Відтак усі небайдужі до вшанування вагомих дат державотворення краяни зібралися сьогодні, 21 січня 2019 року, на урочистий захід. Про початок урочистого зібрання сповістив Державний Гімн України. Тематичний ролФото без описуик, у якому були названі знаменні постаті, що навічно вкарбувалися в життєву спадщину української нації, окреслив важливі віхи в історії нашої держави.
В межах офіційної частини до слова були запрошені голова районної державної адміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик та Велицький сільський голова Віктор Ковальчук.

 Кожен із посадовців говорив про значення Акту Злуки УНР та ЗУНР,Фото без опису а відтак - про важливість відзначення щороку Дня Соборності України, про державні цінності України, як європейської демократичної держави, бажали для краян сили духу та віри у краще майбуття. Головний урок Дня Злуки - це усвідомлення того, що тільки в єдності сила. Цьогоріч українці святкують 100-ту річницю цієї знаменної події. Виголошені соборницькі ідеї стали виявом одвічного прагФото без описунення українського народу до етнічної і територіальної цілісності.

Особливу вдячність, гордість та шану ведучі Фото без описусвята висловили захисникам України та воїнам-землякам, які в цей час перебувають в зоні проведення ООС і захищають Батьківщину від агресора. Хвилиною мовчання вшанували всіх борців за незалежність та соборність України в різні часи її історії. 

 

 

За матеріалами сайту Ковельської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь