Проект "Успішна громада"

Дата: 07.02.2019 15:53
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Для наближення соціальних послуг до клієнтів служби зайнятості, створення системи оперативного та безперешкодного реагування на потреби жителів громад, сприяння розвитку підприємництва та створення нових робочих місць Ковельським міськрайонним центром зайнятості розпочато реалізацію проекту «Успішна громада». 6 лютого в сесійній залі Голобської селищної ради відбулася його презентація, на яку були запрошені підприємці, керівники закладів громади, депутати ради.

У заході взяли участь голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак, начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак окреслив мету даного проекту та висловив надію, що він стане успішним, а відтак, задовольнить потреби місцевих жителів у роботі, а роботодавців у професійних кадрах. Голова райдержадміністрації Віктор Козак переконаний, що територіальні громади району від залучення безробітних до організації громадських робіт отримують виключно позитив, а відтак і головний результат - ріст доходів населення.

«Голобська ОТГ має багато здобутків, однак вирішення комплексних проблем можливе тільки завдяки налагодженій конструктивній співпраці між усіма зацікавленими сторонами,» – підсумував Голобський селищний голова Сергій Гарбарук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь