Шана воїнам-інтернаціоналістам

Дата: 13.02.2019 10:58
Кількість переглядів: 834

Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Пам’ятна дата приурочена до роковин виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році. У цей день Україна вшановує своїх синів, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

Фото без опису

З цієї нагоди відбулося покладання квітів та запалення поминальної лампади на могилі голобчанина Миколи Банджі, який загинув, виконуючи інтернаціональний обов'язок в Афганістані. Голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак та Голобський селищний голова Сергій Гарбарук відвідали також маму солдата. Олександра Сильвестрівна Банджа подякувала за подарунки та побажала їм прожити багато літ, не зазнавши таких втрат.

Напередодні жителі громади, які мають статус учасників бойових дій на території інших держав, отримали продуктові набори від Голобської селищної ради.

Заходи проходять у школах, бібліотеках громади. 15 лютого відбудеться покладання квітів до стели воїнів-інтернаціоналістів у м. Ковелі, горітимуть лампади пам'яті на могилах воїнів, які відійшли у вічність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь