Пошук

Зустріч з міністром

Дата: 12.03.2019 11:45
Кількість переглядів: 829

11 березня у рамках робочого візиту на Волинь міністр освіти й науки України Лілія Гриневич відвідала СНУ імені Лесі Українки, де зустрілася з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, ректорами/директорами закладів вищої, професійної, загальної середньої, дошкільної освіти, завідувачами методичними кабінетами, представниками управління освіти, науки та молоді, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, Центру якості освіти.

«Це є Ваша команда, і ми не підведемо», - так представила аудиторію начальник управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації Людмила Плахотна.

У своєму виступі Лілія Михайлівна охопила широкий спектр питань розвитку освіти, особливу увагу приділивши імплементації реформи Нової української школи, звернула увагу на кадрову кризу в закладах дошкільної освіти, анонсувала старт масштабної реформи професійної освіти та компетентно відповіла на запитання. «Ми маємо амбітні плани, на це потрібні спільні зусилля. Складаючи разом кошти та енергію ми зможемо досягнути поставлених цілей,» - підсумувала міністр.

На завершення зустрічі кращим педагогам Волині були вручені заслужені відзнаки. Подяки Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді отримали директор Опорного освітнього закладу "Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія" смт Голоби" Наталія Хом,як та вчитель початкових класів Наталія Бобко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь