"Майбутнє лісу у твоїх руках"

Дата: 03.04.2019 14:27
Кількість переглядів: 885

   Серед усіх природних ресурсів, що становлять скарбницю нашої країни, ліс посідає особливе місце. Це найдосконаліший комплекс, що дає понад 20 тисяч видів цінної продукції. Ліси – головне природне багатство народу України.

Фото без опису

     Щороку 21 березня (Міжнародний день лісу) стартує Всеукраїнська акція “Майбутнє лісу у твоїх руках”. Її мета –  залучити громадськість, особливо молодих людей, до відтворення лісових ресурсів своєї місцевості, виховувати шанобливе ставлення людей до природи, проводити благоустрій в лісах і населених пунктах.

     29 березня 2019 року разом із працівниками Кашівського лісництва у висадці саджанців сосни, дуба та ялини взяли участь селищний голова Гарбарук С.В., працівники селищної ради та працівники закладів освіти громади. Спільними зусиллями їм вдалося створити нові лісові насадження на ділянці площею майже 3 гектари.

      Координував і контролював процес висадки саджанців лісник Кашівського лісництва Кропива Олександр Аркадійович.

    Учасники акції отримали масу задоволення, відчуття виконаного обов’язку та впевненість, що всі саджанці гарно приживуться і ця територія буде вкрита молодим лісом.

    Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” триває цього року до 20 квітня –  Дня довкілля, тому ДП "Кашівське лісництво" запрошує до участі усіх бажаючих.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь