День селища - 2019

Дата: 07.05.2019 10:07
Кількість переглядів: 1477

День селища – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.   Тому традиційно голобчани відзначали 6 травня День селища Голоби.  Це не тільки престольне свято, а й пишне торжество з нагоди  заснування населеного пункту та надання йому статусу селища. У цьому році виповнилося 475 років від першої згадки про Голоби.

Фото без опису

Незважаючи на погодні умови, на свято завітало багато поважних гостей, серед них заступник голови Ковельської райдержадміністрації Аркадій Степанюк, який перебуваючи на посаді Голобського селищного голови  у 2007 році започаткував традицію святкування Дня селища 6 травня. Помічник народного депутата України Степана Івахіва Наталія Маленицька передала від нього щирі зичення та вручила почесну нагороду ветерану бібліотечної справи Валентині Січкар. Голови Велицької та Колодяжненської об’єднаних громад Віктор Ковальчук і Віталій Кашик долучилися до вітань і вручили подарунки.

Господар Голобської громади Сергій Володимирович привітав присутніх з Днем народження рідного селища. Відзначив, що це гарна нагода згадати досягнення, почерпнути уроки і зробити висновки, а також це черговий старт для реалізації нових планів і завдань. Зачитав вітальну телеграму від Почесного громадянина селища Анатолія Брезвіна. Подяками виконавчого комітету Голобської селищної ради за сумлінну працю були відзначені: фельдшер Голобського пункту екстреної медичної допомоги Ковельського відділення КЗ «Волинський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф» Баланкевич Валентина, соціальні робітники Центру надання соціальних послуг Голобської селищної ради подружжю Новаків – Андрй та Наталія, робітник з благоустрою КП «Наше селище» Клодчик Володимир, музичний керівник ДНЗ смт Голоби Яковлєва Леся, колектив 21 Державного пожежно-рятувального поста Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області (керівник – Петро Бедешко) та колектив технічного персоналу Опорного освітнього закладу «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Голоби».

Почесні грамоти  Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради отримали: заступник Голобського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутат районної ради Волошук Святослав, робітник КП «Наше селище» Мельник Людмила, директор Центру розвитку та творчості дітей і юнацтва Митюк Наталія та засновник компанії «Лілі-Лайн» Подзізей  Олександр.

До торжества приєдналися і старостинські округи, які  не тільки вийшли з вітальним словами, але презентували від себе святкові номери, святкове застілля, де охочі мали можливість посмакувати різними стравами.

 Усі присутні могли насолодитися насиченою програмою: оркестровим дефіле, дитячими ігровими забавами, конкурсами, розвагами, частуваннями, концертом за участі колективів факультету культури і мистецтв СНУ.

Завершальним акордом свята став чудовий  розіграш цінних призів від фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» та від місцевих підприємців, які виступили спонсорами розіграшу та забезпечили призами всіх переможців.

Яскраві враження від свята  отримали не тільки голобчани, але й гості. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь