Вшанування пам'яті героїв Другої світової війни у Голобській ОТГ

Дата: 11.05.2019 08:31
Кількість переглядів: 787

           У квітні президент України підписав указ про відзначення в 2019 році Дня памяті та примирення , Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.

Фото без опису

         З метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу увічнення пам’яті  загиблих у Другій світовій війні у Голобах відбувся мітинг, в якому взяли участь колективи установ та організацій,  учасники антитерористичної операції, активні громадяни. На заході виступили: Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Аркадій Степанюк, голова Голобської ветеранської організації Марія Янко, священики місцевих храмів архімандрит Ніфонт Омельчук та отець Андрій Сех.

        Вихованці місцевого дошкільного навчального закладу по-дитячому щиро привітали всіх зі святом. Так само відверто поділилася спогадами про тривожні хвилини дружина учасника АТО Юлія Мівшук.

      Голобчани поклали квіти до підніжжя пам'ятника землякам, могили невідомого солдата.

      Так само були вшановані жертви Другої світової в старостинських округах громади.  Під час цих заходів було відзначено учасників антитерористичної операції відзнакою Президента України. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь