День депутата

Дата: 09.06.2019 00:14
Кількість переглядів: 818

Фото без опису Із метою детального ознайомлення місцевого депутатського корпусу з проблемами та здобутками громади й окремих жителів сіл Старий Мосир, Партизанське, Новий Мосир, Майдан, Солотвин і Діброва було прийнято рішення провести День депутата на території Майданського і Новомосирського старостинського округів.

Тому 7 червня 2019 року відбулася позачергова 52 сесія Голобської селищної ради VII скликання, яка відповідно до розпорядження селищного голови Сергія Гарбарука була виїзною і пройшла в селі Майдан. На заході були присутні педагогічний і батьківський колектив місцевого закладу освіти, активні жителі села. Долучився до роботи сесії голова Ковельської районної державної адміністрації, депутат Волинської обласної ради Віктор Козак.

Відвідавши об’єкти нещодавно реалізованих проектів, заклади бюджетної сфери, депутати мали можливість вивчити проблемні питання, поспілкуватися із місцевими жителями.

День депутата, незважаючи на насиченість і непрості прийняті рішення, видався позитивним. Підсумовуючи враження, депутати та працівники селищної ради схвалили проведення таких заходів, адже мали можливість побачити проблеми, які існують в населених пунктах старостинських округів, і спільно знайти їх рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь