Пошук

Змістовні вихідні

Дата: 01.07.2019 14:27
Кількість переглядів: 710

Одним із найголовніших і значущих для нашої країни свят є День Конституції. Це не просто свято нормативного акта, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України.

Гарантоване Конституцією право на відпочинок жителі Голобської громади у минулі вихідні мали змогу реалізувати відповідно до своїх потреб та інтересів. Організатори подбали про широкий спектр заходів.

Їх розпочала екскурсія на Рівненщину. Працівники селищної ради, керівники її підрозділів, установ, місцеві представники малого бізнесу побували в замку князів Острозьких XV ст. в м. Дубні – одному з найстаріших замків України. Голобчани оглянули оздоблені ліпленням пишні палаци середньовіччя та суворі мури підземель зі склепіннями. Усій делегації, а найбільше молодшим її учасникам, сподобалися відвідини Рівненського зоопарку, де водиться понад 150 видів різних тварин. Незвичайною і цікавою була експозиція «Нічний світ». Кожен мав свої надії на відвідування туристичного об'єкта «Тунель кохання» в смт Клевань. Поїздка об'єднала людей, різних за віком та професією та, сподіваємось, стане в нагоді при реалізації Стратегії розвитку громади.

На центральній площі Голоб у державний вихідний відбувся сімейний вечір. На початку заходу історію ухвалення Закону країни, який має вищу юридичну силу, присутнім нагадала Ольга Вишневська. Після заходу сонця глядачі насолодилися переглядом мультфільму.

А в останню неділю червня, коли за ініціативою молодіжних об'єднань і організацій традиційно ми відзначаємо День молоді, у громаді відбувся велопробіг. Учасники (їх було більше сорока) на чолі із селищним головою Сергієм Гарбаруком, стартувавши з площі біля Голобського будинку мистецтв, побували в селах Калиновник, Поповичі, Старий Мосир, Новий Мосир і Дарівка. Біля водойми с. Новий Мосир велосипедисти скуштували ухи та відпочили. День молоді – свято пошуків, відкриттів, самопізнання та реалізації найсміливіших задумів. Тож любителі велоспорту не тільки пізнали нові стежки, а й відкрили в собі нові сили й можливості.

Вокально-розважальний конкурс «Караоке на селі», який організував завідувач клубу с. Великий Порськ Федір Вишневський, зібрав не лише місцевих, а й жителів інших сіл громади. Глядачі не стримували позитивних емоцій, адже від їхньої підтримки залежала доля учасників. Саме за їх сприяння здобула перемогу в конкурсі Наталія Ващук із села Жмудче. Гарного настрою присутнім додали гуморески у виконанні Миколки Назара. Учасники заходу продемонстрували чудові таланти, за що отримали цінні подарунки.

Під час усіх заходів панували гарний настрій, веселощі та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповнений надій, світлих мрій і сподівань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь