На Волині підприємці – фізичні особи подали в електронному вигляді понад 106 тисяч декларацій

Дата: 29.07.2019 10:37
Кількість переглядів: 546

Фото без описуВолинські  підприємці-фізичні особи надають перевагу електронному формату звітування перед ДФС. Зокрема, протягом першого півріччя 2019 року ними подано 106385 податкових декларацій в електронному вигляді.

Таким чином, переважна більшість звітних документів від фізичних осіб-підприємців Волині надходить для опрацювання фахівцями ДФС саме за посередництвом сучасних інформаційних технологій.

«Започаткування бізнесу передбачає відповідальність, зокрема подання у визначені терміни звітних документів та сплату податків. Зробити це зручно та швидко можна через Електронний кабінет - спеціальний електронний сервіс для платників, що надає чимало можливостей щодо проведення звірки, формування і подання звітності, спати податкових зобов’язань», - на цьому в ході навчань-тренінгів у Луцькому міському центрі зайнятості для осіб, котрі започатковують підприємницьку діяльність, наголошує завідувач сектору комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

Посадовець підкреслила, що саме впровадження електронних сервісів дозволяє бізнесу без відвідування контролюючого органу швидко отримати необхідну інформацію, сформувати і подати декларацію та інші звітні документи, дізнатися про стан розрахунків з бюджетом, сплатити податкові зобов’язання без візиту до банку.Фото без опису

«Як соціальні партнери служби зайнятості, представники територіальних органів ДФС щонайменше двічі на місяць роз’яснюють громадянам, які започатковують власну справу, вимоги податкового законодавства і особливості виконання податкових зобов’язань. Усі, хто дослухаються до наших рекомендацій переконуються, що електронний формат спілкування з ДФС – зручний та комфортний спосіб без візиту до податкового інспектора бути сумлінним платником податків», - підсумувала Олена Нікотіна.

 Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області

За матеріалами офіційного сайту ДФС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь