Пошук

Важлива зустріч

Дата: 12.08.2019 13:02
Кількість переглядів: 617

Питання функціонування медичних закладів в умовах реформування системи охорони здоров'я хвилює багатьох. 9 серпня, у день пам'яті святого Пантелеймона-цілителя, зібралися жителі Голоб і навколишніх сіл на зустріч із керівництвом Ковельської РДА, Ковельського МТМО, Голобської селищної ради.

Голобський селищний голова зазначив, що захід відбувається з ініціативи мешканців громади, які стурбовані фейковим повідомленням у ЗМІ про закриття Голобської лікарні. Присутні ознайомилися із видатками з місцевого бюджету селищної ради, які передбачені на поточний рік відповідно до Програми підтримки та розвитку структурних підрозділів закладів охорони здоров'я, розташованих на території Голобської громади.

Головний лікар Комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання Ковельської міської ради Волинської області Олег Самчук розповів присутнім, що державної медичної субвенції, виділеної на жителів Голобської громади, недостатньо для введення в штат Голобської районної лікарні невропатолога, офтальмолога, отоларинголога, гінеколога. Під час спілкування було обговорено можливість надання послуг вузькопрофільними лікарями із зайнятістю не на повне тижневе навантаження відповідно до коштів, спрямованих додатково. Депутат Волинської обласної ради Віктор Козак пообіцяв сприяти виділенню додаткових коштів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь