Спортивний фестиваль

Дата: 17.09.2019 09:15
Кількість переглядів: 543

15 вересня в смт Маневичі відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль  серед осіб з інвалідністю «Дорога до власних перемог», ініціатором проведення якого є Маневицька районна громадська організація інвалідів «Довіра».

Фото без опису

У заході взяли участь спортсмени  з Ковеля, Луцька, Горохова, Ковельського, Любомильського, Турійського, Ратнівського, Любешівського, Камінь-Каширського і, зрозуміло, Маневицького районів. Програма фестивалю передбачала такі види спортивних змагань: боча (особисті змагання), кеглі, дартс та настільний теніс.

У команді Ковельського району були жителі Голобської громади – Софія Шевчук і Борис Паталій. Успіхи наших земляків такі: Шевчук Софія зайняла у своїй категорії 1 місце у таких видах: боча, кеглі, 2 місце – в дартсі; Паталій Борис виборов 1 місце у змаганнях з бочі в своїй категорії та 2 місце в змаганнях з кеглів. Шевчук Олександр, який супроводжував команду Ковельського району, також отримав перемоги узявши участь у змаганнях.

Позмагавшись та поспілкувавшись з друзями, учасники отримали дипломи, медалі, пам'ятні подарунки, заряд нових вражень та емоцій.

 

За матеріалами громадської організації

«АСОЦІАЦІЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ДОБРОДІЯ В ДІЇ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь