Радошину – 500 років

Дата: 15.10.2019 21:51
Кількість переглядів: 721

 Покрову Пресвятої Богородиці, одне із найважливіших церковних свят, українці відзначають 14 жовтня. На цю ж дату також припадають значущі для нас День захисника України і День українського козацтва. А мешканці Радошина, що в Голобській громаді, відзначили в цей день ще 500-річчя свого населеного пункту.

Фото без опису

Звучали в закладі культури вітання від місцевих краян і гостей. Зібравшись дружною сім'єю на урочистості з нагоди Дня села, усі разом зробили короткий екскурс в історію Радошина, пом'янули тих його вихідців, хто віддав життя за Україну.

З найщирішими словами зичень до громади звернувся Голобський селищний голова Сергій Гарбарук. Сергій Володимирович побажав процвітання, розвитку селу й громаді, добра і достатку у кожну оселю.

Виконувач обов'язків старости Радошинського старостинського округу Дмитро Ковган у своєму виступі подякував організаторам і спонсорам заходу, вручив подарунки учасникам антитерористичної операції на Сході України. Фото без опису

Фото без опису Приємно вразила концертна програма, підготовлена місцевими учасниками художньої самодіяльності. Майстерно співали пісні дорослі виконавці, вкладали душу у виступ учні школи, зачудовувала безпосередністю малеча…

Фото без опису

 Великим сюрпризом стали вітання від аматорів сцени з Троянівської сільської ради Маневицького району на чолі з сільським головою Миколою Ясюком.Фото без опису Глядачі послухали святкових пісень, віршів у їх виконанні й від душі посміялись над низкою гумористичних номерів.

Фото без опису

Традиційно після вітально-концертної програми відбувся розіграш лотереї.

На святкуванні Дня села його мешканці та запрошені гості зарядились гарним настроєм, розділили позитивні емоції у приємній компанії. А молодь ще чекала на дискотеку, теж традиційну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь