Пошук

Волинь приймала гостей

Дата: 25.10.2019 09:12
Кількість переглядів: 622

На Волині відбувся навчальний візит «Організація шкільних мереж і позашкілля: кращі практики» для представників Хмельницької та Полтавської областей. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою».

Розпочалася зустріч у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування з презентації освітнього потенціалу та здобутків Волинської області. Гості відвідали Молодіжний центр Волині, де дізналися більше про розбудову в ОТГ творчих просторів,  майданчиків для різноманітних заходів та програм, щодо посилення та формування знань, навичок та цінностей української молоді. До того ж відбулася презентація роботи освітньо-подієвого хабу.

У другий день візиту гості побували у нашій громаді, де дізналися по стратегію розвитку освітньої мережі Голобської ОТГ на 2019-2023 роки, формування системи управління освітою, співпрацю органу місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства та традиційно оглянули об`єкти освітньої інфраструктури. Також представники громад ознайомилися зі здобутками Велицької ОТГ у цій сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь