Громадське обговорення Стратегії розвитку Голобської громади на 2016-2026 роки

Дата: 11.03.2020 09:58
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

Запрошуємо Вас висловити думки з приводу Стратегічних цілей розвитку Голобської громади.

29 листопада у смт. Голоби за участі селищного голови, депутатів, старост та активістів місцевої громади відбулось перше громадське обговорення Стратегії розвитку громади на 2016-2026 р.р. Наступні громадські обговорення планується провести у інших територіальних одиницях громади впродовж тижня.

Під час зустрічі, що відбувалась у смт. Голоби учасники обговорили стратегічні та операційні цілі розвитку громади, а також висловити свої думки з приводу завдань, що стоїть перед громадою в процесі виконання цього документу.

Наразі, нам важливо почути думки кожного мешканця громади, котрий не мав змоги долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у документі. Тому, розміщаємо основну інформацію у нас на інформаційних порталах і просимо Вас до 07 грудня на електронну адресу golobadm@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції. 

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у документі і уже у грудні Стратегія виноситиметься на розгляд та затвердження депутатів селищної ради.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю  представників  адміністративних одиниць, які увійшли до складу Голобської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки ВОГО «Асоціація регіонального розвитку» та ОМГО «Волинський Інститут Права» в рамках програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Голобська громада отримує документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

           


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь