Вишиваний калейдоскоп

Дата: 21.05.2020 21:06
Кількість переглядів: 1360

Працівники Голобської селищної ради долучилися до флешмобу з нагоди Дня вишиванки, який в Україні відзначається в третій четвер травня.

Фото без опису

Сьогодні в фоє святково прибраної будівлі була сформована тематична фотозона та виставка робіт Зінаїди Москалюк. Зінаїда Павлівна є багаторічною солісткою аматорського колективу «Оберіг» Будинку культури с. Поповичі. Вона зобразила односельчан-учасників творчого об’єднання у власноруч виготовлених ляльках-мотанках.

Фото без опису

Приємна несподіванка чекала тата й сестричку Сашка Зінкевича – наймолодшого жителя громади, які прийшли в ЦНАП, щоб зареєструвати місце проживання хлопчика та оформити допомогу при народженні дитини. Працівники ради привітали сім’ю Зінкевичів із поповненням і подарували вишиванку для малюка.  

Фото без опису

Не обійшлося без сюрпризів для працівників органу місцевого самоврядування і, незважаючи на те, що заходи проходили із дотриманням правил карантину, свято вдалося…

Фото без опису

Вишиванка є не лише сакральним символом, а й оберегом для українців. Тож нехай доля кожного з нас і країни загалом стелиться яскравими кольорами на світлому полотні.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь