Пошук

Вишиваний калейдоскоп

Дата: 21.05.2020 21:06
Кількість переглядів: 1335

Працівники Голобської селищної ради долучилися до флешмобу з нагоди Дня вишиванки, який в Україні відзначається в третій четвер травня.

Сьогодні в фоє святково прибраної будівлі була сформована тематична фотозона та виставка робіт Зінаїди Москалюк. Зінаїда Павлівна є багаторічною солісткою аматорського колективу «Оберіг» Будинку культури с. Поповичі. Вона зобразила односельчан-учасників творчого об’єднання у власноруч виготовлених ляльках-мотанках.

Приємна несподіванка чекала тата й сестричку Сашка Зінкевича – наймолодшого жителя громади, які прийшли в ЦНАП, щоб зареєструвати місце проживання хлопчика та оформити допомогу при народженні дитини. Працівники ради привітали сім’ю Зінкевичів із поповненням і подарували вишиванку для малюка.  

Не обійшлося без сюрпризів для працівників органу місцевого самоврядування і, незважаючи на те, що заходи проходили із дотриманням правил карантину, свято вдалося…

Вишиванка є не лише сакральним символом, а й оберегом для українців. Тож нехай доля кожного з нас і країни загалом стелиться яскравими кольорами на світлому полотні.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь