Бібліотека зустрічає друзів

Дата: 14.08.2020 18:16
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Храмом, де завжди народжується і зберігається духовність, вважав бібліотеку Василь Сухомлинський. До храму духовності, відкритого нещодавно в Поповичах, з цінними подарунками завітали гості – начальниця сектору культури, молоді та спорту Ковельської районної державної адміністрації Тетяна Матяшук, директорка  Ковельської центральної районної бібліотеки Галина Божик і директор Ковельського районного будинку культури Петро Журавель.

Оглянувши відремонтовані приміщення, Тетяна Іванівна щиро пораділа, що працівники культури матимуть тепер комфортні умови для творчої праці. Вона побажала обєднаній громаді не лише зберегти мережу закладів в складний економічний період, а ще вище підняти рівень їх функціонування.

Під час спілкування Галина Михайлівна Божик, професіонал бібліотечної справи з багаторічним стажем, не лише дала колегам слушні поради, а й пообіцяла, що очолювана нею установа й надалі підтримуватиме осередки бібліотечної системи Ковельщини.

Присутні обговорили актуальні питання галузі культури, відзначили високий рівень підтримки цього напрямку в громаді, висловили сподівання на подальшу культурно-мистецьку співпрацю. Адже тільки спільно ми зможемо зберегти й примножити славні культурні традиції Лесиного краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь