Виїзний прийом на території Голобської селищної ради

Дата: 20.07.2017 16:22
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

Черговий виїзний прийом здійснено 19 липня головою райдержадміністрації Віктором Козаком  на території Голобської селищної ради.

До голови райдержадміністрації зверталися мешканці громади з питаннями, що стосуються життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами. Велике занепокоєння у сільських мешканців викликає питання щодо функціонування Голобської районної лікарні Ковельського МТМО. Жителька Голоб порушила питання щодо ремонту дороги по вулиці Лесі Українки, а жителя Дарівки цікавило питання проїзду в громадському транспорті людей пільгової категорії та обмеження швидкості руху по центральній дорозі села.
Також до голови райдержадміністрації звернулась мати інваліда з дитинства, яка просила сприяння у придбанні візка та наданні матеріальної допомоги.Фото без опису

Після проведення прийому керівником району та відповідними службами будуть проаналізовані питання, порушені громадянами. Частина із них вирішена в ході прийому.

Цього ж дня керівник виконавчої влади району оглянув дорожні ремонтні роботи по селу Вівчицьк.
Голова райдержадміністрації Віктор Козак з Голобським селищним головою Сергієм Гарбаруком обговорили організаційні питання відзначення в районі Дня Незалежності (За матеріалами сайту Ковельської РДА).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь