Пошук

Веселковий світ дитинства

Дата: 02.06.2017 16:28
Кількість переглядів: 934


Наші діти – веселі й бешкетливі, сумні й смішні, а іноді не за віком серйозні, наповнюють життя змістом, приємними турботами. Якби люди відразу з’являлись на світ дорослими, якою була б  наша планета?.. Ні, не уявити цього…

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на площі біля Голобського будинку мистецтв  відбувся святково-розважальний  концерт «Веселковий світ дитинства». З вітальним словом до дітей звернувся Голобський селищний голова Гарбарук Сергій Володимирович, який побажав діткам міцного здоров’я, чудових літніх канікул, здійснення найзаповітніших мрій та сподівань. До вітального слова доєдналася заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Борисюк Наталія Іванівна, яка від імені всіх мам побажала дітям веселих усмішок, змістовного літнього відпочинку, гарних розваг, мирного неба та Божого благословення. У заході взяли участь вихованці Голобського дитячого будинку-інтернату. Їх вітали учні опорного освітнього закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Голоби: Володимир Сущ, Іван Воробей, Павло Артинюк та вокальний гурт «Гомін».

А далі на дітей чекала цікава програма: артрозпис обличчя, конкурс малюнка на асфальті «Моє майбутнє», спортивні розваги, дитяче караоке «Веселі нотки». 

На завершення свята діти отримали солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь