РІЗДВЯНЕ СВЯТО У ГОЛОБАХ

Дата: 17.01.2018 16:58
Кількість переглядів: 1029

 

   16 січня 2018 року на теренах нашої громади відбувся відкритий фестиваль колядників і щедрувальників «Різдвяний ярмарок».


Фото без опису

 

   До Різдвяного вертепу почали сходитись задовго до початку концерту, адже участь у фестивалі взяли не лише творчі колективи Голобської об’єднаної територіальної громади, а й народний аматорський хор Ковельського МТМО «Берегиня», аматори сцени Колодяжненської та Поворської ОТГ, Дроздівської сільської ради та із Переспівської сільради Рожищенського району. Участь у фестивалі взяв 21 колектив. Села Голобської громади були представлені аматорськими колективами. Активну участь дійстві взяла колишня Радошинська сільська рада, яка нещодавно приєдналась до Голобської громади. Учасників різдвяного дійства привітали Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, начальник відділу культури Ковельської райдержадміністрації Тетяна Матяшук та побажали усім щасливого і мирного Нового року, а також веселого та гарного настрою, позитивних емоцій.

Святкову програму розпочав аматорський хор ветеранів війни та праці «Червона калина», завершував — селищний хор “Сузір'я”. Упродовж концерту кожна колядка і танок викликали у вибагливої публіки захоплення й бурхливі овації. Такої кількості гучних колядок та щедрівок Голоби ще не чули. Одні вабили колоритом і самобутністю, інші — дотепністю та оригінальністю, ще інші — безпосередністю й свіжістю. А як це і властиво такому дійству, як ярмарок, то усіх гостей голобчани пригощали смачною випічкою та теплими напоями.

   Одним словом «Різдвяний ярмарок» в Голобах пройшов яскраво і незабутньо, за що всі колядницькі гурти були відзначені «Дипломами учасника» та нагороджені щедрими оплесками глядачів, серед яких були: голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло та його заступник Олександр Пасенковський. І хоч на вулиці була справжня зимова погода, направду тріщав січневий мороз, ніхто не поспішав додому, гучна українська коляда та щирі віншування зігрівали і серце, і душу.

ФОТОЗВІТ ДОДАЄТЬСЯ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь