Привітання з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2020 12:44
Кількість переглядів: 766

Фото без опису Шановна громадо! У Конституції України вказано, що найважливішими функціями держави та справою всього Українського народу є захист суверенітету і територіальної цілісності України. Забезпечення її недоторканності покладається на Збройні Сили України. 6 грудня, у день прийняття, Закону України «Про Збройні Сили України», ми відзначаємо державне свято.

На військoвих пoкладена священна місія обoрoни рідного краю. Від доблесті й честі солдатів і офіцерів залежить цілісність держави. Шестирічне протистояння на Сході нашої держави вкотре довело, що український воїн – відданий патріот. Тому й бережуть земляки спогади про пoдвиги багатьoх пoкoлінь захисників, їх безмежну відданість військовому обов’язку, мужність та герoїзм.

На жаль, не всім із них судилося повернутися додому… Схиляю голову в цей день перед світлою пам'яттю земляків, які віддали своє життя за нашу Батьківщину. Вічна їм слава!

У цей день дякую всім краянам, які захищали нашу землю від ворогів в зоні АТО й ООС. Ваші самопожертва та героїзм під час виконання конституційного обов'язку стали запорукою того, що Україна досі лишається суверенною незалежною державою.

У цей день вітаю мешканців і мешканок громади, які стали військовослужбовцями. Нехай Ваші відвага, сміливість і мужність стануть гарантією миру та спокою на всій українській землі.

Бажаю Вам і Вашим родинам добробуту та благополуччя, міцного здоров'я, добра та щастя.

Шана й вдячність Вам! Слава Україні!

                                                                                     Сергій Гарбарук, селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь