Оголошення про конкурс

Дата: 24.12.2020 18:23
Кількість переглядів: 541

Фото без опису Голобська селищна рада  Ковельського району Волинської області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на вакантну посаду головного спеціаліста фінансового відділу Голобської селищної ради.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні мати повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст» або «Магістр», стаж роботи в галузі бухгалтерії не менше трьох років,  досконало володіти державною мовою,  знати основні принципи роботи з комп’ютером.

 

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру  та умов оплати праці можна отримати  у начальника фінансового відділу Голобської селищної ради за телефоном  0664943105. 

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати конкурсній комісії такі документи: заяву про участь  у конкурсі; заповнену особову картку (форма для державної служби); дві фотокартки розміром 4х6 см; копію документа про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовозобов’язаних); декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік.

 

Документи подавати до 24.01.2021  за адресою:

45070, Волинська область, Ковельський район, смт Голоби, вул.Ковельська, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь