Пошук

До уваги жителів громади!

Дата: 17.02.2021 09:53
Кількість переглядів: 433

       Виконавчий комітет Голобської селищної ради нагадує громадянам призовного віку, що з 1 березня 2021 року по 30 червня 2021 року проводиться призов на строкову військову службу.

       На строкову військову службу призиваються придатні, за станом здоров’я, громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військову частину виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на відстрочку або звільнення від призову на строкову військову службу.

       Нагадуємо, що в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» ст.15 визначено: призовники, яким надійшла повістка районного (міського) військового комісаріату на прибуття до призовної дільниця для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в пункт і у строк, зазначений в повістці:

          - у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову визначеного указом Призидента України.

  За порушення даного законодавства громадяни несуть адміністративну (штраф, як наслідок не сплачення штрафу блокування карток і т.д.) та кримінальну відповідальність.

 

Р.S. НЕЗНАННЯ ЗАКОНІВ НЕ ЗВІЛЬНЯЄ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

 

                                              


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь