Популярні послуги

Дата: 22.04.2021 17:11
Кількість переглядів: 1292

Фото без опису Послуги з оформлення та видачі паспортів Голобський ЦНАП почав надавати наприкінці 2018 року. 20 листопада була прийнята перша заява на паспорт громадянина України для виїзду за кордон, а 21 – на паспорт громадянина України у формі ID-картки.

За два з половиною роки оформлено документів на 631 ID-картку, видано – 614.  

У зв’язку із запровадженням на території нашої держави карантинних заходів у 2020 році документи на оформлення закордонних паспортів не приймалися 3 місяці. Проте, їх вже видано 1950, прийнято 1977 пакетів документів.

Рік тому з’явилася ще одна послуга ID 14.  Вона передбачає оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків. Уже 12 громадян цією послугою скористалися.

Запровадження нових сервісів є кроками до якнайбільшого охоплення краян якісними адміністративними послугами, тому в Голоби звертаються й жителі Велицької, Колодяжненської, Камінь-Каширської та інших територіальних громад. Селищна рада й надалі буде спрямовувати свою діяльність на розвиток громади, створення комфортних умов для її жителів і гостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь