Подарунок до травневих свят

Дата: 07.05.2021 21:24
Кількість переглядів: 1590

Активність молоді сприяє розвитку громадянського суспільства. Активність молоді, підтримана місцевою владою, гарантує постійний розвиток громади. Вирішення глобальних проблем починається з маленьких кроків. Таким кроком є оновлена до травневих свят автобусна зупинка в селі Дарівка. Вона змінилася завдяки активній і цілеспрямованій молоді, чию творчу діяльність підтримала селищна рада.

Фото без опису

В останній день березня на чергову зустріч зібралися представники Голобського молодіжного об’єднання (Молодіжної ради). На зібранні розглядалися варіанти наступних проєктів. Цього разу обговорювали ті ідеї, які матимуть довгостроковий результат. Не відкидаючи інших цікавих думок, вирішили сконцентрувати зусилля на об’єкті, розташованому в другому за кількістю жителів населеному пункті Голобської громади. Оглянувши споруду, зрозуміли, що доведеться застосувати не тільки художні, а й будівельно-ремонтні здібності. Не маючи можливості зібратися всім одночасно, працювали групами й поодинці та рівно за місяць реалізували задумане.

Виконавці робіт чули від місцевих жителів і подяки, і побажання щодо наступних напрямків діяльності. А шестикласник Вітя долучився до роботи. Сподіваємося, що позитивні емоції реалізаторів проєкту передадуться всім, хто споглядатиме результат їхньої праці, а вкладені зусилля цінуватимуться тими, хто опиниться під дахом оновленої зупинки. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь