Табір реабілітації

Дата: 04.08.2021 11:29
Кількість переглядів: 2459

Фото без опису Із 18 по 28 липня 2021 року на Львівщині, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, функціонував табір фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю. Від Волині у заході участь взяли 26 учасників та їх супроводжуючі.

Програма заходу включала: ранкову гімнастику, заняття у тренажерній залі, заняття з нейропсихологом, турніри з гри боча, спортивне орієнтування, заняття з боксу, скандинавську ходьбу, фізичну терапію, стрільбу з лука,  майстер-класи, відвідування сауни (хамам), а також дискотеки.

Спортсмени-бочисти не тільки оздоровлювались фізично, духовно, морально та психологічно, а також покращували свою майстерність. Підсумком заїзду стали «Карпатські ігри», що включали в себе виконання різних спортивних вправ, в яких команда Волині зайняла 1, а в турнірі з боча - 2 місце.

Неперевершені краєвиди, чисте гірське повітря, доступність, активний відпочинок, дружня атмосфера, робота із спеціалістами-реабілітологами та нові знайомства залишили чудові враження та наповнили енергією учасників табору.

 

За матеріалами, наданими ГО «АСОЦІАЦІЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ДОБРОДІЯ В ДІЇ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь